söndag, oktober 09, 2011

Både det ena och det andra

Sovmorgon, sov till 8:30 och satt sedan vid datorn en stund tills Henke vaknade. Till frukost gjorde jag LCHF Våfflor med sylt och grädde.

Medans Henke duschade så tog jag hundarna på en tur och sedan åkte vi upp på Håsta och hämtade släpvagnen. Ner till båten där det var full huggning vid många av båtarna. Vi tog hem dynorna för vintern och sedan lastade vi på trädgårdsmöblerna och körde ner dem till Enånger där de får vara över vintern.

Gick en tur med vovvarna, fikade och sedan var det dags att bogsera hem silversaaben. Som tur var startade den när vi började bogsera vilket tyder på att startmotorn har pajjat. Skönt i alla fall att slippa bogsera, att istället kunna köra den till verkstan där den nu står parkerad. Vinterdäcken kom också med hem så det blev ju en hel del utfört idag.

När vi kom hem var vi båda frusna så vi låg och myste under filtar ett tag innan det var dags att gå en tur med hundarna medans Henke åkte och hämtade pizza. Käkade och smög sedan tillbaka under filten och roade mig med datorn i knät.

Inga kommentarer: