måndag, oktober 31, 2011

Ny vecka och krokig svans

Japp, så var det dags för en ny vecka och inte känner jag mig ett dugg utvilad men det är väl bara att kasta sig ut i verkligheten. Gick en kort promenad med alla vovvarna på morgonen eftersom Henke fortfarande inte kommit hem från sin hårdrockskryssning. Jobbade sedan på fram till 12 men då var det lite småkaos hemme i Vinnas lilla bostad.

Gick en liten koppelpromenad med henne när jag kom hem och sedan blev det lunch och en sväng uppe i skogen. Vinna röjde mera än vanligt idag. Henke kom hem klockan 14 så då åkte jag tillbaka till jobbet och jobbade två timmar till, bara en timma minus idag alltså!




När jag kom hem hade Vinna fått en krok på svansen. Såg ut precis som vattensvans!!! Hoppas verkligen bara att det är en överansträngning och det är tur att hon inte verkar ha ont.


Det blev en tidig middag idag och sedan fick Henke gå med hundarna eftersom vi skulle ha SSRK styrelsemöte ikväll. Blev en bra erfarenhet för Vinna som var lite försiktig inledningsvis men som sedan hade show genom att gå ut i hallen och hämta skor hela tiden.

Inga kommentarer: