söndag, oktober 16, 2011

Vilken höstdag!!!

Vi har verkligen haft ett helt fantastiskt väder hela oktober hittills. Soligt och fin varje dag även om det nu börjar vara ganska kallt på nätterna så gräset och rejält frostigt när man stiger upp. Idag var inget undantag!

Tog det VÄLDIGT lugnt idag. Steg upp strax före nio och satt vid datorn tvn tills vi kände att det var dags för mat. Blev en macka med skivat ägg och knaperstekt bacon. Var såå himla saltsugen!

Fortsatt lugnt men passade i alla fall på att städa hundlådan i hallen som jag tänkt göra en längre tid. Tog sedan med hundarna på en promenad. Döm till min förvåning när jag konstaterade att klockan var 14:40!!! Hundarna var i och för sig ute på gården vid 12 men de är verkligen inte noga med morgonpromenaden. Det blev i alla fall en riktigt bra promenad för det var ju så härligt att man ville inte gå in.

Gick först ner till varvet där Henke var och höll på med båten. Den ska ju vinterförvaras nu... Å såklart har nått gått sönder så det gick inte att konservera motorn. Det är ju typiskt, varför ska allt gå sönder för oss nu?

Hur som helst så gick jag vidare till brukshundklubben och tränade lydnad för första gången på två år. Var riktigt kul! Eller tränade och tränade. Testade helt förutsättningslöst vad hundarna kunde så här efter två år. Förvånansvärt mycket blir svaret även om de inte utför momenten 10-poängamässigt men nog sjutton minns de vad som gäller. Neo tyckte det var skitkul!!!

Blåsipporna blommar förresten nu...

Fortsatte sedan promenaden ut på golfbanan och sedan hem. Blev en promend på drygt två timmar!

Slappade lite på eftermiddagen och gjorde sedan tacos till middag. Vilken härlig dag det varit!!!

Inga kommentarer: