söndag, oktober 23, 2011

Vinna tar för sig

Första natten var lite orolig men det gick rätt så bra. Lite pip då och då som upphörde när jag stoppade ner handen. Vid fyra steg jag dock upp och gick ut med henne och då kissade och bajsade hon och sedan gick vi och la oss igen. Vid 07:30 steg jag upp och gav hundarna mat och hon äter verkligen utan problem.

Var lite orolig att Vinna var lite orolig av sig efter gårdagens ankomst till Hudiksvall och förmiddan men jag börjar snabbt ändra uppfattning och tycker nu att hon börjar bli en riktig tuffing. På förmiddan fick hon sig några rejäla avhyvlingar av Humla som verkligen inte har accepterat Vinna än. Neo håller sig på behörigt avstånd så än så länge får hon inget trygghet eller medhåll från Neo och Humla vilket känns lite oroligt. Ja, inte Neo men Humlas reaktion... Hoppas att den lägger sig...

Hur som helst så har Vinna varit med om en hel del idag. Dammsugning på förmiddagen som gick rätt ok tills jag började dammsuga trappen och gick längre och längre upp då blev det mycket gnäll. Sedan har Henkes föräldrar varit här och det gick kanonbra. 

På eftermiddagen var vi ute på gården och fixade. Krattade, klippte ner buskar, tog in trädgårdsmöbler och tömde vattentunnan å då blev det andra bullar. Shit var hon röjde och kastade sig efter krattan, säckarna som vi fyllde och arbetshandskarna. Roland och Gunilla som har labradorerna kom också förbi och de tyckte inte hon verkade det minsta försiktig. Vinna hittade direkt Gunillas jackficka som dagen till ära innehöll köttbullar. Näsan funkar således också ;)
En första bild med dem alla tre

Neo

Humla

Vinna


På kvällen var hon nog rätt trött så det blev en lugn kväll. Fortfarande är hon duktig och kissar och bajsar bara utomhus.

Inga kommentarer: