lördag, oktober 29, 2011

Mycket nu för lilla Vinna

Lilla Vinna har verkligen haft en händelserik dag idag. Först sov vi länge, till klockan 07:30. Var ute och åt mat och sedan sov vi vidare till klockan 09:00. Duschade och skjutsade sedan Henke till tåget kl 10:45 och eftersom jag skulle till tandläkaren klockan 12 så stannade jag på stan. Vinna fick sin första stadserfarenhet. Liite jobbigt var det allt så hon var väldigt försiktig från början men efter en stund gick hon fint i kopplet brevid mig med hög svans.

Var hos tandläkaden och under tiden satt hundarna i bilen. Åkte sedan direkt ut till Saltvik för att träffa Roland och Gunilla med labbarna. Första hundarna som Vinna träffar med undantag från Peppe (dvärgschanuser) som hon träffade lite snabbt på gatan i onsdags. Hon tyckte nog att de var lite framfusiga men det gick bra och efter ett tag struttade hon omkring med Maggie som om de känt varan hela livet.

Vinna fick sedan vara med Roland medan jag och Gunilla gick med de övriga hundarna på en skogspromenad. Vinna skötte sig tydligen bra för Roland hann baka en krusbärspaj tills vi kom tillbaka. Nygräddad paj med gräddglass, mums!!!

Vinna var nu rejällt trött så när vi kom tillbaka hem blev det mat och rastning och sedan däckade lilla smulan!

På kvällen, efter maten åkte jag till Änga. Vi hade köpt la och fått den levererad så vi började med att rensa den innan vi fikade. Vinna staplade in i huset som att hon bott där hela sitt liv. Gjorde en runda och kollade av hela våningsplanet helt på egen hand. Hon är verkligen tryggheten själv i nya situationer bara allt är lugt. Häftigt var det att se!!!

På kvällen såg vi "Så mycket bättre" och gröp till kojs vid 23:30. Vinna gnällde en minut i sin bur men somnade sedan och sov söt hela natten.

Inga kommentarer: