lördag, oktober 08, 2011

Bilen dog idag!

Både jag och Henke skulle upp tidigt idag. Henke åkte ner till Stockholm för att delta i tjurruset och jag åkte till Bollnäs för att vara med på lerduveskytte.

Tänker inte kommendeta skyttet mera än att:
- Guuud vad skoj det är!!!
- Guuud vad kallt det var!!!
- Guuud vad dålig jag är!!! Borde göra detta varje dag om vi ska komma någonstans med mitt skytte.

Ja ja nog om detta. På vägen hem stannade jag till vid E-center. Först vid Dollarstore där det blev två dukar inköpta sedan åkte jag vidare till djuraffären men där blev det inga inköp. När jag sedan skulle starta bilen hände nått och det klickade bara till lite när jag försökte starta. Radion satte igång fast nyckeln inte var i och att låsa bilen gick inte. Dessutom gick en motorfläkt mellan varven. Helt urflippat var det så jag ringde Peter, ägare av Bilelektro som har saabservice. Han trodde att det skulle räcka med att starta bilen mha startkablar och en annan bil. Dock skulle det kunna vara så att generatorn pajat och då skulle ju bilen dö igen.

Ringde Lasse och hoppades att de skulle vara i Enånger, Jackpot! Det var där så han kom och hjälpte mig starta. Eftersom jag dessutom var tvungen att åka och tanka vilket han också behövde så åkte vi till macken. Samma visa nu, fram med startkablarna och sedan körde vi gamla E4:an.

Vi stannade till i Änga där de skulle sova och jag tänkte bara rasta hundarna men fick även lite mat där. Beslutade mig för att åka hem men när vi gick ut till bilen så skräna de radion??? Inte hjälpde det med att försöka få igång bilen med startkablar denna gången heller. Bilen är DÖD!!! Blev skjuts till stan istället så får vi åka och bogsera hem den i morgon när Henke kommit hem.

Hmmm jag undrar om det är någon vits att kosta på den här bilen nått mera nu. Kanske dags att se sig om en ny?

Inga kommentarer: