måndag, oktober 03, 2011

Ny vecka, ny månad

Så var det måndag igen. September passerade i ett huj å nu är det redan oktober!!! Oktober är ingen favoritmånad då det blir så väldigt påtagligt att vi går mot mörkare tider. Det går såå fort nu och snart kommer det att vara mörkt både när man stiger upp och när man kommer hem från jobbet. Men... just nu gläds jag över att vädret i alla fall är till full belåtenhet!

Har inte riktigt fattat att Humla är i Elitklass på B-prov. Kämpade så länge med Nkl å så har Ökl gått såå smidigt. Konstaterar att Humla i år presterat tre 1:a pris arbeten (ja jag vet, det har bara blivit två registrerade 1:or men även näst sista provet var ju ett 1:a pris om det inte varit för det just avslutade löpet som resulterade i det stora matbegäret) ett 2:a pris arbete och ett 3:e prisarbete i Ökl. Känns som en riktigt bra svit! Få se om motivationen hänger med till nästa år så blir det åtminstone några starter i Elitklass bara vi kommer med så.

Idag var det full fart på jobbet och en hel del av veckan är redan inbokad.

Efter jobbet åkte jag upp i skogen för att bara gå en skön skogspromenad. När vi gått ett bit hör jag ett ljud. Först bara prassel och sedan nått som till att bärja med påminde om ett hundskall. Hundarna blev taggade, jag blev uppmärksam och lyssnade noga. Höga skränande skalliknande läten som def. INTE kunde vara en hund men vad var det. Kändes olustigt att gå där och ville inte släppa hundarna så jag gick tillbaka till bilen och åkte till golfbanan istället. 4 bollar rikare blev jag och sedan fick jag svaret på vad jag hört i skogen. En råbock såklart!

Inga kommentarer: