tisdag, oktober 25, 2011

En händelserik dag

Vinna sov hela natten och vi steg liksom igår upp när Henke skulle sätta sig och äta frukost. Rastning ute på gården och sedan frukost. Lite namnträning medan Humla och Neo var ute med husse innan ytterligare en rastning och sedan gick vi upp och la oss igen jag och hundarna.

Låg till klockan 8 och gick sedan och duschade. Vinna fick sitta i bur under tiden och det ogillade hon skarpt sa hon. Men efter det så gick vi ut på gården och då blev det riktig lek mellan Humla och Vinna. Kommer nog att gå bra det här!
Här går det undan... eller som Caina uttryckte det: "En Humla i baken, ska man Vinna eller försvinna?"
Nosa in varandra
Kompisar
Fina Humla


En första ståbild av Vinna
Vinteräpplen

Helena kom vid 09.30 så vi fikade och satt och surrade fram till lunch då jag tog med hundarna upp i skogen. Idag blev det en promenad över hygget och Vinna tar sig verkligen fram bra i besvärlig terräng.
Hey! Vänta på mig!!!

Viska en hemlis till "farsan" Neo

Efter detta åkte vi hem för jag var hungrig. Hundarna sov en timma sedan åkte jag och beställde valpfoder och gjorde ett besök på jobbet. Tror att jag ska försöka jobba några timmar/dag senare i veckan men vi får se...

Vinna var rejält trött när vi kom hem så hon däckade direkt efter en snabb rastning på gården.

När Henke kom hem blev de en långpromenad med de vuxna tollarna och sen käkade vi kycklingbiffar med ädelostsås och wokgrönsaker.

Det var väldigt trötta hundar jag hade sedan på kvällen. Vinna sov hela kvällen och min förhoppning är att kunna åka och jobba några timmar i morgon.

Inga kommentarer: