måndag, oktober 24, 2011

Kloklippning och skogspremiär

Det går snabbt åt rätt håll. Vinna sov mycket bättre i natt och vi behövde inte gå  ut något förrän det var dags för frukost när Henke skulle åka till jobbet. Kissa, bajsa sker fortfarande bara utomhus och maten slukar hon i ett nafs.

Efter frukosten gick vi och la oss igen och tro det eller ej men vi "sov" till klockan 11 då det var dags för min frukost och Vinnas första skogsbesök. Där kommer hon att tillbringa tid varje dag så det är lika bra att ta tag i det direkt.

Kort bilresa och sedan ut och tjoho sa hon och sprang runt som ingenting. Hygget med ris stubbar bara flög hon fram över. Inga betänkligheter här även om jag blev nervös nr hon kastade sig ut från en stubbe som var minst en halvmeter hög.

Humla och Neo fick plocka in ett tennisbollssök och först drog Vinna efter och skulle med vid Neos skick men då blev det koppel på så var problemet löst. Istället utforskade hon barr, kottar, bark, pinnar och annat...

Här kommer lite bilder:









På eftermiddagen, efter lite vila blev det kloklippning och det  gick ju också smidigt även om hon tyckte att det var väldigt lämpligt att tugga på mitt hår.

I morgon blir det Helenabesök och lite mer namninlärning vilket vi började lite smått med idag också.

Inga kommentarer: