onsdag, januari 23, 2013

Bankaffärer

Liksom tidigare i veckan tog jag med hundarna upp i skogen på lunchen. Enda skillnaden idag var att det hände lite annorlunda saker. För det första skulle jag skicka ut Humla i solen för att kunna ta en bild. Hade då gått efter ett skoterspår i drygt en kilometer och hade vänt och vara på väg tillbaka till bilen. För att få ut hundarna i solen skickade jag Humla på ett linjetag. Så stack Neo och han bara fortsatte och fortsatte å eftersom det inte går att ropa på honom så fick han väl springa. Det visade sig att han sprang hela vägen tillbaka till bilen. Antar att han trodde att dummysen som jag belönat Vinna med när vi började promenaden skulle ligga kvar. Lilla gubben!!! Här kommer lite bilder...














Senare när vi var nästan tillbaka vid bilen upptäcker jag helt plötsligt att Vinna är borta. Får gå tillbaka och ser henne då ca 400m på upp mot skogen på andra sidan ett hygge. På väg bort så ropar jag på henne men inte vänder hon inte. Jag kunde INTE springa efter då det är ca 70cm djupsnö så det var bara att stå och vänta och försöka jobba in henne och till sist så vände hon. Även hon fick kämpa rejält för att ta sig genom snön.



Efter jobbet idag blev det besök på banken inför kommande husaffärer. Känns att det börjar närma sig nu när man börjar göra såna grejer. Längtar!!! Kanske inte till själva flyttandet och städandet men tills vi är på plats i nya huset och vi kan planera möblering och annat som kanske nån målning eller tapetsering.

Blev en promenad med vovvarna i kylan när vi kom hem och sedan gjorde vi middag. Knappt så att jag orkade äta eftersom jag var så trött. När jag la mig i soffan efter maten somnade jag direkt vid 20:30 och vaknade inte förrän vid 23-tiden då det var dags att gå upp och lägga sig. Helt slut!!!

Inga kommentarer: