måndag, januari 14, 2013

Planer

Ny vecka som började tidigare än vanligt då jag skulle skjutsa Henke till tåget så vi åkte redan 06:30. Henke åkte till Tyskland för att vara borta en vecka och jag var på jobbet redan 06:40.

Fortfarande kallt ute, runt -15 grader men fint. Tog med mig hundarna upp i skogen och promenerade i ca 40 minuter innan jag åt lunch och åkte tillbaka på jobbet.

Efter jobbet blev det en en 40 minuters koppelpromenad och sedan lite dirrigeringträning med Vinna ute på gatan. Nu var hon duktig igen och satt fint vid mina dirigeringsskick.

Värmde på Palt till middag. Behöver väl inte säga att LCHF dieten vilar denna veckan. Har lite för mycket gotta kvar sedan i helgen för att kunna slänga så jag tar nya tag nästa veckan.

Såg lite tv och fixade till små Rallylydnadsskyltar. Valde helt enligt mina planer ut två moment som Vinna ska tränas på. Ska köra två moment i två kvällar och sedan två nya moment i två kvällar för att sedan köra ett  uppsamlingheat med 4-6 moment till helgen. Ska köra allt inomhus så det blir mest Sitt-Ligg-Stå momenten sedan får jag bygga ihop med transportmomenten när jag tränar utomhus och har lite mera utrymme.

Kvällens moment var Sitt-Ligg samt Sitt framför, vänster ingång Sitt. Funkade ok men inte klockrent alla gånger.

Humla fick köra lite fjärrdirrigeringsträning i form av momenten Sitt-Stå och Ligg-Stå.

Avslutade med en grupplatsliggning med alla under 20 sekunder.

För egen del avslutade jag kvällen med tårta och idrottsgalan efter att dessutom ha tagit rätt på tvätt, tvättat köksgardinerna och röjt upp i köket.

Inga kommentarer: