lördag, januari 05, 2013

Helgshopping

Ledig idag igen. Känns skönt att efter den långa ledigheten vara inne och jobba lite i två dagar och ändå få en lång helg innan det nya arbetsåret börjar på allvar. Sovmorgon blev det och sedan frukost och dusch samt en sväng med hundarna. När morgonbestyren var över åkte vi ner på stan bara för att strosa runt lite och gå ut och fika. Nu blev det ändå lite inköp som inte var planerat men som har legat i bakhuvudet och skvalpat ett tag. Vi har tittat på slalomhjälmar eftersom vi nu köpt all annan utrustning men jag har varit skeptisk. Inte för företeelsen i sig men mera pga priset och det faktum att jag inte är vad att ha hjälm. Nu hittade jag dock en hjälm till rimligt pris och dessutom hade jag 20% rabatt och ett presentkort på 300kr. Blev en billig hjälm, 340 kr kontant ;-) Passade även på att köpa en täckkiol och ett nytt stift med Linnex.

När vi började bli lite hungriga och skulle gå och fika hade fiket fått problem med elen så man kunde inte betala med kort och heller inte få något varmt fika så vi åkte istället på Frasses och käkade lunch och sedan på Ica och veckohandlade.

Nytt år och slut på helger och ledighet så nu måste man få lite ordning på livet igen. LCHF here we come!!!! Kräver dock en insats när det gäller planering och matlagning men bara man får in rutinen så brukar det gå bra. Nu ska sötsuget bort liksom några tilläggskilon och dessutom blir det vita veckor för alkoholkonsumtionen har varit alldeles för hög den sista månaden.

När vi kom hem gick vi en längre promenad med hundarna sedan tränade jag lite apportering med Vinna och Humla. Vinna fick fortsätta med bakåt-Ut och höger och var OK men inte lika duktig som igår. Humla fick köra långa skick bakåt-UT och höger. Hon var duktig!!!

På kvällen lagade vi god mat i form av parmainlindad sparris, grillat innanlår med klyftpotatis och avslutade med ett glasswienerbröd.


På kvällen såg vi senaste Hamiltonfilmen och sedan satte jag igång och säkerhetskopiera datorn. Känns som att den kommer att krascha eller nått så jag tänkte köra en systemåterställning men väntar tills bokföringsåret är avslutat så att det inte bli nått strul. Tog dock väldigt lång tid att säkerhetskopiera alla foton så jag blev uppe till klockan 02.

Inga kommentarer: