fredag, januari 11, 2013

Bisarra förfrågningar

I veckan har jag nog fått min mest bisarra förfrågan i mitt liv. Bara hundmänniskor som kommer att förstå detta... En bekant frågade om hon kunde få låna min löptik (Vinna) eftersom hon skulle ta spermaprov på sin avelshanne. Sagt och gjort... idag var det dags. Vinna har i och för sig slutat löpa men det var ju bara för en eller max ett par dagar sedan så hon luktade nog rätt gått i alla fall.

Åkte till veterinären klockan 11:30 och hundarna hälsade på varann utan problem. Inne i behandlingsrummet och ytterligare hälsning men nu var hälsningen för burdus så Vinna skrek helt plötsligt till. Efter det så vägrade hon att vända ryggen mot honom men det räckte i alla fall... Snabbt hade de fått vad det behövde så vi kunde åka hem. Ute i väntrummet satt en golden som hon skulle fjäska väldigt för. Hon är nog rätt rasspecifik... Vad är väl en groendal...?

Jobbade fram till strax efter klockan 16:30, åkte hem och slappade en stund och sedan tog jag och Henke hundarna på en promenad innan vi startade upp med middagen.

Kvällen bjöd på På spåret och lite annat smått och gott samt ett lånsamtal med mamma.

Så här ser Vinna ut när husse dammsuger:

Inga kommentarer: