tisdag, januari 15, 2013

Många skrivelser och skogspromenad

Satsade hela dagen på att förbereda ett större utskick. Det var därför skönt att komma ifrån och åka upp i skogen med hundarna. Tyvärr var det inte längre sol ute men temperaturen började så sakterliga höjas.




Blev lite övertid idag för att hinna klart och när jag kom hem tog jag med hundarna på en promenad. Var inställd på att inte få så långt men det var riktigt skönt ute så jag plussade på lite genom att promenera ut till snötippen och vandra upp på det ber som bildats där det tidigare legat en "sjö", Riktigt sevärt faktiskt!

Blev en snabb middag och på kvällen var jag duktig och gjorde SSRK-bokföringen för snart är det dags för årsmöte. Känner mig alltid lika tillfredsställd när jag genomfört det jobbet.

Höll mig också till planerna och fortsatte träningen med Vinna. Idag tränade vi samma moment som igår och det gick riktigt riktigt bra! Humla fick köra samma träning som igår hon med och skötte sig fint. I morgon blir det nya moment för dem båda.

Har varit så frusen den sista tiden så inatt sov jag med både mitt och Henkes täcke. Vaknade ändå och både frös och svettades om vartannat. Konstigt!!!

Inga kommentarer: