tisdag, januari 08, 2013

En skogspromenad om dagen....

Ny dag och idag var jag ordentligt trött så det märks att man inte är van vid att stiga upp tidigt.

På lunchen åkte jag upp i skogen med hundarna igen. Känns skönt att unna sig promenader i dagsljus nu när det också är så härligt väder. Neo och Vinna är dock lite jobbiga för uppenbarligen höglöper Vinna och bjuder villigt in Neo som gärna tackar ja vilket innebär att jag måste vara med hela tiden. Här kommer i alla fall en stilstudie på Vinna från dagen. Humla smög iväg bort från skoterspåren och skaren bär henne hur bra som helst.





Efter lunch jobbade jag vidare fram till 17 och sedan blev det en promenad med hundarna efter jobbet. Trots att jag var sååå trött så tänkte jag träna men det var nog ingen bra idé. Humla var helt värdelös!!! och Vinna ville inte sitta bredvid mig trots att jag var så övertydlig. Nu skiter jag i det och tränar nått annat så att hon glömmer fixidén som uppkom i söndags.

Tog bort julgrejerna men orkade inte byta gardiner i köket för det innebär att jag måste stryka några nya gardiner för att sätta upp så det får bli i morgon.

Till middag gjorde vi ceasarsallad och sedan såg vi en dokusåpa från Piteå samt serien incognito.

Hann också med att göra bokföringen för Logen. Nån kväll senare i veckan ska jag försöka fixa ihop bokföringen till SSRK också.

1 kommentar:

Andrea sa...

Härliga bilder!! :)