Bilder kommer
Härligt, nu har man gjort första arbetsveckan och det känns underbart att göra helg. Man är alltid lite extra trött när man gjort sin första hela veckan och kroppen inte riktigt är helt omställd på jobb efter en lång ledighet.
Sovmorgon blev det såklart och sedan var jag duktig och gjorde Creme brulee tills ikväll. När den var klar gick jag och Gunilla upp i skogen och gick en lång härlig skogspromenad med hundarna i -15 grader och sol.
Väl hemma igen efter ca 1,5 timmar käkade vi lunch och sedan började vi förbereda middagen till ikväll. Klockan hade hunnit bli 14:30.
När Henke åkte och hämtade Lasse och Birgitta så rastade jag hundarna en sväng och sedan blev det födelsedagsmiddag en dag i förväg:
Välkomstdrink: Champagne
Förrätt: Grattinerad Hummer a´la Morberg och till detta fortsatte vi med champagnen
Varmrätt: Hemgjord plankstek med baconinlindade gorgonzolafyllda champinjoner och sparrisar. Till detta drack vi ett rött vin Casillero del Molina
Vi gjorde en paus i ätandet och såg Stjärnorna på Slottet och sedan fortsatte vi med...
Efterrätt: Creme brulee och till detta drack vi cointreu
Satt och pratade tills klockan var 01:30 då de beställde en taxi och vi kvällsrastade hundarna och kröp till kojs.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar