fredag, januari 04, 2013

Fredagsledig och liiiiite hundträning

Idag var vi lediga idag men hade som sagt huvudvärk fram till klockan 11 men då blev jag desto duktigare. Bakade LCHF bröd för till veckan är det dags att skärpa sig… I går fixade jag LCHF-musli så nu är jag snart redo. Efter det så kollade jag upp lite försäkringar och sedan gick jag faktiskt ut och trot eller ej men tränade lite hund. Skäms för att säga det men för första gången började jag träna Vinna i tecken. Stoppsignal, UT (Vända om och springa ut) samt högertecken. Shit vad hon var duktig och vilka fina apporter hon gör. Duttiga duttiga Vinna!!! Ja ja jag vet, första gången så gör man det ju lätt men är ändå nöjd med henne!!!

Bytte sedan hund och gick upp och körde lite med Humla. Hon tyckte att det var helskoj och även hon var duktig även om det inte var sååå svåra övningar pga snön.

Senare på eftermiddagen åkte jag och Henke upp i skogen med hundarna och gick den långa promenaden. Känns skönt att hundarna fått lite träning idag. I morgon ska jag göra om träningen igen och på söndag ska jag, Zandra och Helena träffas och träna igen.

På kvällen beställde vi Kinamat och dessutom satt jag och gjorde matlista och handlarlista för kommande vecka.

Inga kommentarer: