torsdag, januari 03, 2013

Mellandagsjobb

Hade ju sökt ledigt i mellandagarna men båda jag och Henke kände att vi mest sov bort dagarna så då kunde vi lika gärna gå in och jobba i alla fall förmiddagar. Sagt och gjort, onsdag var vi på jobbet klockan 07:00. Det var inte många på jobbet men några i alla fall och fler än jag var på jobbet trots att de sökt ledigt. Eftersom min telefon strulat under julen så gjorde jag en   fullkomlig systemåterställning och återinstallerade allt som skulle in igen. Tog lite tid men lagom efter nån timma så funkade allt som det skulle. Hann också göra nått ärende, kolla av mailen, svara i telefon och lite annat innan jag gick hem vid 12:30.

Hemma tog jag med hundarna upp i skogen och gick en lång promenad efter skoterspåret. Det var hårt och fint nu och gick hur fint som helst att gå efter. Drygt en timma var jag ute och sedan åt jag lunch och åkte ner på stan en sväng. Tänkte shoppa lite men kom hem tomhänt men trött så jag somnade faktiskt men vaknade med sprängande huvudvärk.

En kort promenad blev det på kvällen före vi åt en sen middag vid 20-tiden och sedan tv resten av kvällen.
Även på idag torsdag så jobbade jag förmiddag men idag hängde jag dessutom med kollegorna och käkade lunch. På väg hem ringde jag till Gunilla och frågade om hon inte hade lust att gå en skogstur och de stod klara precis när jag ringde. Jag, Gunilla och Daniel gick skoterspåret idag med alla sex hundarna.
Även idag blev jag trött när jag hade gått med hundarna så jag somnade och så gjorde även Henke som jobbat något längre än mig båda dagarna.

Middag intogs sent även idag efter att vi gått en tur med hundarna. På kvällen blev det sista delen i Sagan om Ringen trilogin.

Fick ont i skallen strax innan det var dags att gå och lägga sig och den värken satt i hela natten. Inte förrän vid 11 dagen efter lyckade jag bedöva den men då var det en annan dag.

Inga kommentarer: