torsdag, januari 31, 2013

Efterkontroll ögon

Idag blev det en tur till Sundsvall och Memira för 3 månaders efterkontroll på ögonen. Det visade sig,  mot alla odds, att jag faktiskt såg bättre nu är jag gjorde med glasögon. Med glasögonen såg jag 1.1 på ena ögat och 0.8 på det andra. Nu ser jag 1.1 på det ena och 1.0 på det andra. Hoppsan Kerstin så det kan bli! Det klagar man ju inte över!!!

Var också en sväng på IKEA och fick lite kartonger för att packa glas och porslin i. Passade också på att köpa lite nya glad men var framförallt på Usport och köpte en nu pannlampa. Det blev en Petzl Nao och även om jag inte hunnit testa den så mycket än så känns den väldigt bra!

Efter jobbet idag kom husköparna förbi en sväng och mätta och pratade lite inför flytten och sedan åkte jag och Gunilla till Tottohallen och för att provträna i den lite med Lisa och Anna. Körde Rally och det funkade riktigt bra trots inomhusmiljö och andra hundar. När jag kom hem anmälde jag till Rallytävling så nu är det bara att träna vidare.... Blev nästan sugen på att träna lite vanlig lydnad också men vi får väl se...

Var väldigt trött när jag kom hem så efter lite glögg och tv så somnade jag i soffan och somnade sedan i sängen vid 23:30.

Inga kommentarer: