lördag, september 21, 2013

En dag med oväntat besök!

Sovmorgon till halv nio, frukost och en kort promenad med hundarna. Neo något bättre i benet men fortfarande mer halt än vanligt.

Skjutsade grabbarna till bussen och åkte sedan hem och slappade lite fram till 11-tiden. Då dök Lasse, Klara och Anton upp precis när vi skulle ta en lite promenad så de hängde med och gick en lite bad och buspromenad nere vid ån.

När de hade åkt åkte jag ner på stan för det var så himla länge sedan. Dock blev det kortare än tänkt då det helt plötsligt blev ett oväntat besök inbokat. Linda fd Bergdahl. Min barndomsvän från grundskolan bilade från Luleå till Göteborg. Vi har inte träffats på säkert 5 år så det var sååå skoj att hon kunde ta sig tid att titta förbi. Vi satt och pratade barndomsminnen, livssituation och lite annat så lite drygt tre timmar sprang iväg med rasande fart. Linda hade ju en bra bit kvar innan hon var hemma i Göteborg så hon åkte vid 18-tiden och då fick hundarna gå en liten skogspromenad innan jag duschade och värmde lite mat och tog ett glas vin. Tanken var att jag skulle se filmen Hur många lingon finns det i världen men jag blev så trött så jag gjorde tidig kväll istället.

Blev ingen hundträning alls idag men ack så trevlig dag det blev istället!!! I morgon ska jag och Humla göra vår sista provstart tillsammans. Min tanke är att jag vill se vad hon klarar övningarna att hon sedan kommer att pipa bort sig vet jag. Ska inte bli arg utan hoppas helt enkelt kunna göra ett bra prov sedan har jag en förhoppning om att pipet kommer att lägga sig när stressen över att inte se så bra lagt sig. Tänker därför inte bli arg på henne och skapa en konflikt utan helt enkelt försöka hjälpa henne igen prövningen på bästa möjliga sätt.

Inga kommentarer: