onsdag, september 11, 2013

Lång promenad och tennisbollssök

På förmiddagen när jag skulle upp till Delsbo på inspektion tog jag egen bil och tog hundarna med. Passade på att åka till veterinären med Humla och tog prover på Borrelia och Anaplasma få se vart det leder…  Både jag och Henke gick ut i skogen efter jobbet. Kom sedan ut på byvägen och gick genom hela byn. På vägen tillbaka stannade jag till i skogen vid tjärnen och la ut ett tennisbollssök till Humla och Vinna. Totalt 13 bollar. Det blev taggade när de såg mig kasta ut bollarna så vi gick ner till vattnet och slappade ett tag och gick sedan upp och tog söket efter ett tag.

Humla fick börja med att ta in tre. Sedan fick Vinna ta in tre och sedan Humla två varefter Vinna fick ta in tre och Humla avslutade med att ta in de två sista. Härligt tempo in och ut och full motivation på uppgiften. Dock lite ljud från Humla….

Bra träning två dagar i rad, kanon!!!

Neo det PUCKOT tog vår första egenodlade fina tomat som vi lagt i en skål i fönstret för att mogna. Vi hade tänkt ta den till middag idag men bestämde oss för att ge den en dag till. Skithund!!!

Inte nog med detta! När jag står i duschen upptäcker jag att jag har en fästing på insidan av låret. Är ju van att plocka fästingar så jag tänker att det är väl bara att ta bort den. Människoskinn måste vara betydligt hårdare för inte fick jag bort den hel så nu sitter fästingskallen kvar i benet. Skitdjur!!!

DSC_6876

Inga kommentarer: