söndag, september 08, 2013

Marknadsdag

Oordentlig sovmorgon blev det idag….  Eller vaknade första 07:30 men somnade om… Vaknade igen klockan 08:00 av att Vinna gnällde så jag tänkte att hon behövde ut. Släppte ut henne, tog en huvudvärkstablett och när Vinna kom in igen så somnade jag om igen. Vaknade till några gånger men vaknade inte på riktigt förrän kl. 10:30.

Dammsög huset, hade ut sängkläderna då sängen mera liknande en sandlåda med hundhår. Torkade golvet, skurade toaletten och körde igång en tvättmaskin. Var ju tvungen att ta igen lite av det jag förlorade på lång sovmorgon.

När detta var klart åkte vi ner på stan för besök på årets marknad. Blev  inga coccosbollar i år men däremot en jeansklänning som jag tyckte var din. Köpte också rullrån, lite smågrejer och sen så åt vi Langos vilket var väldigt många år sedan. Riktigt gott var det faktiskt men det räckte att dela på en….

När vi kom hem blev det en promenad med hundarna ute på täkterna och genom byn och sedan blev det trerätters middag. Crustader med räkröra till förrätt, grillad rostbiff till varmrätt och gratinerad ananas med kanelglass. Inte illa för en söndag… Blinkar

Så var helgen slut, de går alldeles för fort!!!! Hinner inte med!

Inga kommentarer: