onsdag, februari 19, 2014

Promenad, hundträning och årsmöte

Mycket tv även idag för nått annat orkar jag inte med.

På lunchen gick jag skogsrundan med hundarrna men det gör mig helt slut så sen blir jag liggande ett par timmar.

När Henke kom hem fick han ta Neo och Humla på en promenad så tog jag med Vinna till lillskogen för lite apporteringsträning för hemska tid andra tredje gången i år… La ut två dummiesar vid vår uppfart och promenerade sedan till skogen. På tre ställen efter vägen gick jag in i skogen och kastade ut två dummiesar på varje ställe, totalt 6 dummiesar således.

Fick sedan träna hästmöten två gånger efter vägen med linjetagsskick emellan. Skickade på ca 75m avstånd och hon gjorde två mycket fina skick.

Gick sedan in i skogen och skickade på söket som var ca 75m djupt och 40m brett med en liten bäck rakt över, precis framför mig där jag stod och skickade. Hon sökte fint och hämtade alla sex men mattades lite. Tror inte att motivationen tröt men konditionen är nog inte den bästa. Kul i alla fall med lite apporteringsträning.

Efter detta så åkte jag in till stan för årsmöte med logen. Blev smörgåstårta och årsplanering men sen var ja helt slut. Har dessutom fått problem med öronen. Det surrar som sjutton i dem så är det inte bättre i morgon så blir det inget jobb utan då får jag ringa hälsocentralen istället.

Inga kommentarer: