onsdag, februari 26, 2014

Tror att det börjar vända

Sover dåligt men i natt behövde jag inte upp för att ta huvudvärkstablett och nässpray. Vaknade dock tidigt men det gjorde både jag och Henke så Henke åkte till jobbet redan 06:30 och jag steg upp före 7. Släpade runt dammsugaren en sväng och la mig sedan och åt frukost medans jag rostade en nöt och fröblandning i ugnen. Nu börjar vi med LCHF igen. Kryddade med vaniljpulver och kanel samt liiiite honung. Kommer att bli bra till filen på morgnarna.

Slappade fram till klockan 11 och kände mig då så pass pigg att jag tog med några dummiesar, Humla och Vinna och gick ut. Vinna fick börja med en markering och sedan fick hon en dubbelmarkering. Idag var det inga tveksamheter att vända och komma in direkt.

Gick en bit efter stigen och då fick Humla också en dubbelmarkering men på linje.

Hade lagt ut en dummie på första platsen som jag skickade Vinna i från. Nu promenerade vi ytterligare en bit från denna plats, ca 40-50m kanske. La ut dummiesar både till höger och vänster om platsen därifrån jag skickade Humla. Nu ställde jag upp och skickade Vinna till den första dummiesen jag lagt ut. Hon var då tvungen att passera en 1,5m bred bäck men det bekom henne inge. Spikade dirigeringen. Humla fick ta den andra och Vinna den sista. Mycket duktiga båda två. Avslutade med att lägga ut dummiesarna och gå tillbaka till gården. Vände sedan om och lät Humla ta in två på söket och sedan fick Vinna ta in fem stycken innan Humla fick ta in den sista. Perfekt! Förutom Humlas startskall på sökskicken då vill säga…. Hundarna fick en bra träning och jag behövde bara gå totalt 500m. Mycket bra men blev ändå så pass trött att jag somnade i en timma.

Efter lunch och vila klädde jag om tre av stolarna i vardagsrummet. Orkade bara tre stycken å det tog bara 30min så jag hoppas kunna göra de resterande i morgon om jag är ännu piggare då. Vinna höll mig sällskap, goungen!

DSC_0831

Efter en promenad på eftermiddagen sov jag ytterligare en dryg timma innan Henke ringde vid 16-tiden

Inga kommentarer: