lördag, februari 22, 2014

Ytterligare firande

Kicki och Ida hade hittat på nått hemligt för att fira min 40 årsdag. Det jag fått veta var att jag skulle vara på resecentret klar för avfärd klockan 8:25 och att jag sedan skulle komma tillbaka hem klockan 20:25 samt att jag skulle ha med mig en tjock och välfylld plånbok. Mina misstankar sa mig att vi helt enkelt skulle njuta av en shoppingdag i Sundsvall tillsammans och gissa vad? Mina misstankar besannades till fullo även om det blev några små förändringar.

Istället för att infinna mig på resecentret så blev jag hämtad hemma då Ida bestämt sig för att köra istället för att vi skulle åka kommunalt. Det gav nya möjligheter vilket gjorde att vi började med shopping i Birsta och på IKEA eller vi började med fika på IKEA eftersom vi var så tidiga att de faktiskt inte öppnat affärerna ännu.

IKEA blev sedan första affären och där blev det äntligen av att köpa tyg för att klä om alla stolarna i matrummet. Blev även några lampor (en hallampa och en fönsterlampa) och ett nytt överkast eftersom hundarna bäddat sönder det som ligger på gästsängen.

Efter detta så gick vi över på Birsta City. Där blev det en massa klädshopping. Hade redan innan vi åkte bestämt mig för att köpa lite tunnare vardagströjor att ha till Jeans. Det blev totalt 2 linnen och 4 tröjor innan det var dags för lunch som intogs på MAX. Hann dessutom med att köpa en FM sändare så att jag kan lyssna på P3 dokumentärer och ljudböcker i mobilen när jag åker bil.

Klockan hade nu hunnit bli runt 14.30 så vi åkte in till stan och fortsatte vårt shoppande där. Blev ytterligare två finare toppar, en skjorta, ett par jeans och två förpackningar sockor innan vi var helt slut och det var dags att gå och äta middag. Nu hade vi ju ätit så sen lunch att vi var fortfarande mätta. Tog därför in förrättsplocktallrikar för 4 personer som vi delade på och tog sedan varsin efterrätt. Mycket gott! Maten intogs på en turkisk restaurang som heter 7 kryddor.

Klockan 20:15 släppte Ida av mig hemma så jag hann till och med in och se melodifestivalen. Vilken dag!!! Behöver jag säga att jag var helt slut när Mello var slut. Kanske är jag inte helt återställd ännu… ja det vet jag ju att jag inte är men trodde nog att jag var mer återställd… Vi får se vad detta leder till i morgon.

Inga kommentarer: