tisdag, februari 11, 2014

Totohallen… igen!!!

Ännu en ödesdag i Hudiksvall. Hiab meddelar att de lägger ner produktionen i Hudiksvall och kommer därför att varsla 150personer, hälften av de som finns kvar i företaget idag. Inte oväntat men inte desto mindre illa med tanke på att Ericsons meddelade sin nedläggning för bara ett halvår sedan. Hur ska det gå för den här staden?

Soligt var det på lunchen så jag tog tog en långpromenad i skogen med hundarna. I skogen har snön smält rätt bra men ute på åkrarna har det inte hänt nått synbart…

Efter jobbet sög det i träningstarmen igen så jag åkte än en gång denna veckan till Totohallen och konstaterar att jag är själv nu också. Ja ja om inte mina träningskompisar kan komma så är jag gärna själv. Då kan man träna precis det man vill för det blir väl trångt om det är några person där och kör agility tex. Hur som helst så körde jag hela moment för första gången.

Vi jobbar vidare med fotgåendet. Attityden är mycket bättre men positionen måste förbättras ytterligare.

Fotgående

På de övriga momenten kör jag inte fot utan här. Börjar med ställandet:

Ställande

Å sen blev det inkallning, läggande och apportering:

Inkallning

Läggande

Apportering

Förutom detta körde jag också apellens hopp och lite framförgåendeträning…

Med Humla körde jag också framförgående, fotgående men framförallt rutan och fjärrdirigering. Även idag var hon väldigt duktig även om det kom några exalterande pip här och där.

Härligt att komma hem och ha tränade hundar. Bara en lite skogspromenad innan det var dags för middag och sedan blev det slapp framför tvn och såklart lite OS.

Inga kommentarer: