måndag, februari 24, 2014

Sjukskrivning

Masade mig upp på morgonen och åkte till jobbet. Planen var att ringa hälsocentralen i hopp om att få en tid under förmiddagen. Bingo, det gick precis som planerat! Klockan 10:30 var jag på hälsocentralen där det kunde konstateras att det inte är nått bakteriellt så nått penicillin behövs inte men cortisonsprayen jag fick utskriven i förra veckan hjälper inte så fick istället Renexin vilket brukar vara effektivt. Sjukskriven resten av veckan blev jag också vilket känns skönt för jag orkade inte alls vara på jobbet. Somnade så fort jag kom hem men fick så dåligt samvete för hundarna så jag masade mig ut en kortis i skogen. Tur att man bor i skogen så att man är ute i ett nafs. Promenaden var väl inte ens 500m men det kändes ändå bra att hundarna fått komma ut. Henke få gå längre med dem när han kommer hem.

Sov resten av eftermiddagen också.. Eller sov gjorde jag faktiskt inte eftersom huvudvärken vägrade släppa men vilade i alla fall…

Kvällen blev precis lika lugn som dagen för det finna verkligen ingen kraft i mig just nu. Henke gjorde man så jag fick i mig lite gran i alla fall….

Inga kommentarer: