fredag, februari 28, 2014

Börjar bli sååå less men fick en bra träning med tjejerna idag

Är såå less på att denna bihåleinflammationen aldrig vill ge med sig. Sov som vanligt lika dåligt och hade ont i huvudet till och från hela dagen. Under en bättre period vid 11-tiden så tog jag med tjejerna ut i skogen bakom huset.  Körde dirigering, markering och sök och de var såå duktiga på allt. Träningen fokucerar på Vinna men nivån är så pass hög att Humla också kan köra. Vinna gör de dock bättre så det känns mycket hoppfullt inför denna säsong. Dock är det en sak att träna själv och att sedan ha skytt, kastare mm så jag vet ju inte hur saker och ting fungerar då men idag gick det i alla fall väldigt bra! Skitkul var det!!!

Efter vila och lunch gick jag en promenad med alla tre hundarna och sedan åkte jag och köpte foder till hundarna. Var rejält slut när jag kom hem så då hamnade jag i soffan fram tills Henke kom hem vid 15:30. Han var också trött så vi vilade en timma innan vi fixade och åt mat. Pulled Chicken blev det idag vilket jag tycker är smaskens!

Henke skulle iväg och spela poker men först gick vi en promenad med vovvarna, Jag roade mig med att sitta i telefonen några timmar och sedan såg jag Lets dance fram tills Henke kom hem. Satt vid datorn en stund och vips så var klockan 01:30 och Henke sov i soffan sedan en tid till baka. Jaha ja,,, bara att krypa till kojs igen då. Ser inte fram emot nätterna numera…. Ledsen

Inga kommentarer: