torsdag, februari 13, 2014

Ny diskmaskin och träning i två timmar

Idag kom den nya diskmaskinen så vi får väl anse att vår köksrenovering började idag. En rostfri Samsungmaskin blev det så nu får vi hålla oss till rostfritt när vi väl börjar renoveringen på riktigt…

Efter jobbet åkte jag till totohallen och tränade. Själv som vanligt så jag började länka moment idag och det var lite konstigt tyckte Vinna så det var ju tur att jag tog tag i det. Första hunden som jag länkat ihop moment och det tror jag kommer att bli bra, välbehövligt var det i alla fall. Idag blev det apportering och hopp. Började med ställande, apportering och hopp men det blev för svårt då ställandet utan  godis bakom inte blev lika säkert vilket resulterade i att hon la sig ibland.

Självklart blev det fotgåendeträningen också innan jag bytte hund och tog in Humla. Hon var ön en gång lite för övertaggad så jag ledsnade. När Maja kom och ville träna lydnadsklass 1 tävlingsmässigt så bytte jag hund och tog in Vinna igen. Vi körde platsliggning med fyra hundar och det gick finfint.

Körde hela lydnadsettan med komendering och det känns bra! Hon klarar “störningen” från kommenderingen bra men som sagt, måste länka momenten och få ställandet att bli säkrare… Var så skoj att träna att jag inte kom hem förrän närmare halv åtta!!!

Blev en ruggig promenad, en brasa och god laxmiddag innan vi hamnade framför tvn för att se dagens OS-prestationer och sen somnade jag gott under filten….

Inga kommentarer: