fredag, december 04, 2020

Äntligen helg

Har svårt att veta vad det är för dag nu för tiden. Vardag eller helg vet jag såklart men dagarna blir konstiga nu när man är hemma så mycket. Idag var jag dock på jobbet en stund i alla fall. Arbetade hemma på förmiddagen då Henke var och gjorde lite ärenden och handlade till Lasse och Birgitta. 

På lunchen åkte vi upp till skjutbanan och la två spår. Tog sedan en promenad där Esset fick springa lös och hon skötte sig så fint idag. Vinna fick också vara lös men hon håller sig till oss så det är nästan ingen skillnad motför när hon går i koppel.

Spåren gick väldigt fint. Vinna var grym och spikade hela spåret i perfekt tempo. Esset var inledningsvis lite okoncentrerad. Höll sig i spåret men noterade också varenda annan doft i närområdet vilket gjorde att hon inte låg på i spåret som hon brukar. Efter en dryg sträcka så var hon dock som vanligt och spårade noggrant och fint. Både tjejerna hittade samtliga föremålen utan problem.

Direkt efter denna aktivering åkte jag till jobbet medan Henke stannade hemma och fixade. Jag jobbade med Varvet på plats på jobbet.

Väl hemma blev det en promenad med tjejerna, middag men sedan var jag fullkomligt slut och inte särskilt social utan halvsov i soffan mest hela kvällen.

Inga kommentarer: