måndag, december 07, 2020

Första löprundan och träning i totohallen

 Jobb igen idag. Tänk nu är det inte långt kvar till jul och ändå känner man inte den glädje och förväntan över julledigheten som man brukar känna av. Ändå känner jag att ledighet är efterlängtad även om jag inte riktigt vet vad jag ska använda den till förutom vila.

Hur som helst så jobbade jag som vanligt hemifrån idag. Fokus var inspektionsrapporter och avslutning av det arbete som jag genomfört på området varvet när det gäller undersökningar och åtgärder kopplat till förorenad mark.

För att rensa hjärnan och samtidigt få motion och motionera hundarna så bytte jag för första gången sedan jag skadade foten om till löpkläder . Skulle ju precis börja om att löpträna efter sommarens långa uppehåll när jag stukade foten. Det innebär att jag egentligen inte sprungit på över ett halvår och det kändes när jag väl kom ut idag. Kroppen är tung även om själva löpningen gick ok. Vinna, som är skendräktig, fick jag dra med mig men då är det tur att jag ha Esset som drar med mig och Vinna.

En dusch och lunch och sedan tillbaka "på jobbet" igen. Avslutade arbetsdagen kl 16.30 och då blev det en kort promenad med tjejerna sedan åkte jag till Totohallen för första gången i år. Riktigt kul att vara där igen och direkt på jag på massa moment som vi kan träna i vinter och vissa kan jag faktiskt lägga grunden på hemma i hallen.

På kvällen blev det Handbolls EM med dammatchen mellan Sverige och Ryssland. Sverige gjorde en riktigt bra match och var med men tappade på slutet vilket resulterade i en förväntad förlust.

Inga kommentarer: