måndag, december 14, 2020

Årets sista hela arbetsvecka

 Idag inleds årets sista hela arbetsvecka detta skitår 2020!!!

Vi fortsätter arbeta hemifrån även om Henke är på plats på jobbet på måndag och tisdag medan jag är på plats på onsdagar.

Idag satt jag och jobbade i soffan fram till 9:30. Då blev det en kortis med tjejerna och lite frukost sedan satte jag mig i matrummet för effektivare handläggning av de ärenden där det underlättar med två skärmar.

När det blev lunch, strax efter klockan 12 så drog jag och tjejerna iväg. Redan när jag klädde mig i morse så bestämde jag mig för att genomföra en löptur så jag tog på mig träningskläderna direkt, Småkyligt, lätt snöblandat regn och mörkt men löprundan blev perfekt.

Duschning, lunch och sedan jobb i matrummet fram till klockan 15:30 så jag flyttade till soffan igen om avslutade arbetsdagen där vid 16:30.

Eftersom vi varit fysiska på lunchen så valde jag att åka till totohallen på kvällen. En promenad ner efter bäcken innan jag åkte så att hundarna är rastade och klara. 

I totohallen fokuserade vi idag på följande:

Vinna: Fotgående inkl. backa i fotgåendet, högerhandling, runda konen och lite skiften i fjärrdirigering

Esset: Fotgående inkl backa, första testen inför momentet konen samt inkallning från liggande.

Vi började dock träningen först med platssittning och sedan platsliggning och vi avslutade träningen med platsliggning på längre avstånd.

Kul med tototräning även om jag inte riktigt bestämt mig vad jag ska fokusera på i vinter utan det blir nog lite blandat från bruks, lydnad och rally i den ordningen.

Medan jag var iväg dammsög Henke och renbäddade så när jag kom hem blev det middag och sen såg vi Anders klackar på och lite annat.

Inga kommentarer: