söndag, december 20, 2020

Fjärde advent

 Vaknade med migrän i natt och det ville inte riktigt gå över förrän jag kommit upp, druckit kaffe och ätit frukost samt kommit ut i friska luften vid 11:00-tiden.

Vi började med att gå ner till grillplatsen där jag la ut ett stort sök med 13 smådummiesar som tjejerna fick dela på efter att de rastat sig lite. De fick inledningsvis söka växelvis men på de sista så var de ute och sökte parallellt. Duktiga tjejer som hittade de sista två dummiesarna nästan samtidigt trots att de låg på helt olika platser. Att Vinna skulle söka fokuserat viste jag men att Esset kunde släppa att Vinna sprang och sökte på en plats och själv söka på en annan det var inte lika självklart.

När söket var inne så promenerade vi genom byn. På täkterna mitt i byn gick vi ner och Esset sprang verkligen av sig ordentligt. När vi gick där på täkterna och ner till ån så sprack det upp på himlen och det blev sol. Vi hade då tänkt gå hemma men istället fortsatte vi runt hela byn. 

Väl hemma igen var solen så låg och delvis bakom moln men vi stannade ute och "städade" lite på gården innan vi gick in. Härlig väder, +5 grader och sol.

Såg Skidskytte och slappade sedan en stund. Till middag blev det hemgjord pizza idag och sen såg vi som vanligt lite tv och fixade den sista kompletteringshandlarlistan för året.

Inga kommentarer: