söndag, december 27, 2020

Lite social i Tjänna

 Idag blev det frukost och sedan åkte vi ner till Enånger och Tjännavallen där Johan, Johanna och barnen mötte upp. Blev en kort promenad med tjejerna och sedan gjorde vi upp eld och grillade lite korv. Skönt att komma ut och träffa folk.

Eftersom de varit i Sandviken så skulle de vidare hem efter turen men vi stannade till i Ända där Lasse och Birgitta var. Vi gick en promenad med tjejerna men Lasse och Birgitta hade precis kommit in efter en promenad så de hängde inte med. 

När vi kom tillbaka körde jag lite vilt med Esset men anden hade fortfarande inte tinat så den tyckte hon var svår att gipa. Övriga vilten gick kanonbra. Även Vinna fick apportera lite vilt bara för att hon älskar det. La ut kaninen och kråkan så att hon fick jobba lite. 

När vi kom hem var vi kalla och frusna så då bytte vi om, Henke gjorde eld i kaminen och sedan tog vi en Irish coffe och la oss under en filt i soffan. För att verkligen få upp värmen tog vi ett dopp i tunnan och sen blev det middag och ytterligare en promenad med tjejerna men denna gången bara genom byn.

Inga kommentarer: