fredag, december 11, 2020

Halvdag på plats på jobbet

 Hade ett byggsamrådsmöte på förmiddagen idag och då brukar man titta på en hel del ritningar vilket gjorde att jag åkte till jobbet för att ha två stora skärmar. Henke passade under tiden på att åka och göra vår veckohandling innan helgrusningen på ICA. Hade lite tur då det visade sig vara smörgåstårta på jobbet idag då en praktikant på bygg gjorde sin sista dag.

Efter mötet så hann jag göra lite skrivjobb också då mötet blev lite kortare än beräknat för min del. Avlutade arbetet på plats med att åka ut på Håstaholmen och kolla upp "gropen" från igår. 

Gjorde lite anteckningar när jag kom hem samt svarade på några mail mm så min arbetsdag slutade klockan 13 men då hade jag ju haft en transport hem.

För att aktivera hundarna innan det blev helt mörkt så åkte vi upp till skjutbanan. Henke gick ut ett spår till Esset och jag till Vinna. Vi gick sedan en promenad efter grusvägen då Esset fick springa av sig ordentligt.

Vinna började att spåra det spår som jag gått ut. Hon gjorde det precis lika bra som alltid. Efter det så fick Esset sitt spår. Bra även hon och duktigt att trots att hon på ett ställe i vädrade vilt som lockade men hon vek tillbaka till Henkes spår och släppte vilttoften.

När vi kom hem var båda tjejerna riktigt nöjda för både de och vi somnade när vi hade tänkt se skidskytte.

På kvällen blev det en promenad i mörkret och sedan badade vi balja som härlig inledning på helgen.

Till middag lagade vi idag en räkrätt med massor av kryddor. Riktigt god fredagmiddag.

Senare på kvällen blev det "På spåret" och handboll...


Inga kommentarer: