onsdag, december 30, 2020

Jag får "spunk"! Det kryper i kroppen på mig....

 Reda igår kväll kände jag att det började krypa i kroppen. Blir tokig av att bara vara hemma. Har nästan två veckors ledighet kvar men jag kan inte bara vara hemma hela tiden utan att ha nått vettigt att sysselsätta mig med. Vill träna hund men har inga att träna med just nu och vädret är dessutom uruselt. Att åka iväg och vandra är inte heller kul när vädret är som det är. Pusslet är färdigbyggt och vi har inga fler. Såååå..... Kanske skulle fixa datarummet???? Tapetetsera och måla samt lägga in nytt golv.

Efter frukost blev det i alla fall en promenad med tjejerna. På tälten som för övrigt var ordentligt blöt och lerig körde jag klockan. Ut-bakåt, vänster, häger och rakt skick. Esset var kanonbra.

Vinna fick köra samma men tillskillnad från Esset som utgick från mittpunkten vid tre av fyra övningar så skickade jag Vinna genom mittpunkten, blåste stopp och sedan samma kommandon. Även hon var kanon! De har nog lite träningsabstinens de också...

Efter detta fick de röjja på täkterna och sedan gick vi genom byn, tittade på lite hus och de översvämmade täkterna. Det är verkligen superblött nu och marken är helt vattenmättad.

När vi kom hem bytte vi om å så åkte vi ner på stan och lämnade bingolotter till Lasse och Birgitta och sedan åkte vi ut till Medskog. Konstaterade att det var lite bilar på parkeringen så vi gick in på Rusta. Där var det superlite folk så vi intog tapetavdelningen så nu har vi köpt tapet till Sovrummet som dock får vänta ett tag men vi har också sett ut en tapet till datarummet men vi måste mäta för att veta hur många rullar vi behöver samt reka förrådet och se vad mer vi behöver, spackel, färg, tapetklister osv osv.

Väl hemma blev det lunch och slapp och sen vid 18-tiden bytta jag om och tog med Esset på en löprunda medan Henke promenerade med Vinna. Nu hade regnet övergått från regn till snö så landskapet är alldeles vitt och fint.

På kvällen blev det middag och tv. 

Inga kommentarer: