onsdag, december 09, 2020

Veckans dag på jobbet

 Henke har nu gjort sina dagar på jobbet och idag var det min tur. Kul känns det att vara tillbaka och få prata med kollegorna för idag var det faktiskt några stycken på plats. Märker ändå att vi alla tar ytterligare större ansvar nu och håller större avstånd vid kaffebryggare och disk. Vid borden konstaterar jag att vi nu, omedvetet kan jag tro, sätter vi oss med två tomma stolar mellanrum.

Efter jobbet stannad jag till på apoteket och hämtade Vinnas medicin innan jag åkte hem. Väl hemma blev det telefonkö med PostNord. Har fått en försändelse från utlandet som när den skannades tilldelades fel postnummer. Följden av det blev att det brev om information om att jag måste betala importmoms och deklarationsavgift gick till en person i postnummerområde 92493 istället för 82493. Brevet hamnade i Gargnäs, långt inne i Västerbottens inland. Som tur var tog denna person kontakt med mig så att jag kan betala in avgiften för att få mina varor. Dock ville jag inte riskera att även varorna levereras till Gargnäs varför jag blev tvungen att ringa postNord. Jag fick meddelande om att jag var könummer 366 vilket innebar exakt en timmar i telefonkö. Väl framme fick jag bra service där man kunde kontrollera att det på paketet stod tätt postnummer så nu håller vi tummarna att jag får mina varor.

Efter detta blev det en promenad genom Nordenholm och sen lagade vi Pekingsoppa till middag.

Tv-titt, telefonsamtal och lite annat gjorde att jag höll mig vaken nästan hela kvällen. Det var tur för i natt har jag faktiskt sovit riktigt bra. Visst har jag vaknat till ett par gånger men somnat om direkt. Skönt!

Inga kommentarer: