lördag, februari 20, 2021

Vinna, väder och hemmafix

 Tråkigt väder och en Vinna som vi vill ta det lugnt med då passar det bra att fixa lite hemma igen.

Först en promenad genom byn och efter skoterleden där tjejerna fick vara lösa. Esset var lös hela promenaden och var så duktig. Höll sig närmare än vad hon brukar och kommer fint på inkallning. Även Vinna var lös men lunkar på och nosar i snön men röjer inte runt vilket är bra med tanke på hur hennes tillstånd är nu. Riktigt blött och ruggigt väder idag. +1 grad och lätt regn. Usch!

Väl hemma så satte vi igång med att fixa taklisterna i datarummet. Det som återstår nu är att fixa lite färg på en fläck i taket samt montera tillbaka fönsterbänken och fästen för gardinstången sen så...

När listerna var på plats såg vi skidskytte och sedan fixade vi nya dörrfoder i matrummet samt fixade till golvet som glidit isär på ett ställe av någon anledning. Äntligen klar med matrummet med andra ord och lite längre på väg i datarummet.

Hundarna var trötta och nöjda men det blev en promenad innan mörkret la sig igen. Skönt att hinna ut innan det blir mörkt!

På kvällen blev det såklart Mello. Tanken var att bada också men jag fick ont i skallen så vi hoppade öer bad ikväll.

Vinna är pigg och glad och vad jag kan se smärtfri. Ikväll tog hon sig på eget bevåg upp i sängen igen. Härligt att se även om hon man ser att bakkroppen inte hänger med som den ska.

Inga kommentarer: