lördag, februari 27, 2021

Möbelbeställning och promenad ute på Hölick

 Började dagen med att beställa lite nya möbler till datorrummet. Blev ett nytt höj- och sänkbart skrivbord, stol och en byrå. Efter frukost packade vi lite fika och körde ut till Hölick i hopp om att få promenera på barmark.

Vädret var inte så roligt med lätt regn mellan varven men det var milt och inte särskilt blåsigt så det det funkade fint i alla fall. Dessutom skönt att promenera på andra ställen än hemma vid. Inte särskilt mycket folk, vi såg bara 8 personer totalt under hela promenaden.










När vi kom hem tittade vi på skidor där de svenska damerna gjorde mycket bra ifrån sig i Skiatlonen vilket resulterade i både silver och brons och dessutom en 5 plats. Frida Karlsson, Ebba Anderson och Charlotte Kalla stod för bedrifterna. På herrsidan är det tunnare men Poromaa och Burman och  gjorde en bra insats och slutade 9 resp. 11 trots lite strul med bl.a. tappad skida.

Innan middag blev det en kortare promenad efter skoterleden och ner till grillplatsen . Efter det så passade vi på att även ta ett dopp i baljan.

Dagens middag bestod av lövbiff med gorgonzola och pommes och senare på kvällen blev det lite koppar med jalapenost under Mello.

Inga kommentarer: