fredag, februari 05, 2021

Lite kortare dag i alla fall

 Hade tänkt sluta tidigt idag, vid lunch runt kl.13 men jag hade ju glömt att jag hade ett möte så det blev lite längre dag och jag slutade kl 14:15 istället. 

På förmiddagsfikat gick jag rundan runt huset och då det blev en låsning i diarieprogrammet så det inte gick att jobba så tog jag tjejerna på en promenad runt Nordenholm och sedan käkade jag lite mat innan jag satte igång och jobba igen och klockan 13 var det dags för möte. Det blev ett snabbt och konstruktivt möte idag. Skulle vara kort och det lyckades vi och hann ändå med det vi skulle.

Kl. 14:15 avslutades arbetsdagen. Jag slappade då en stund i soffan med en kopp kaffe och bytte sedan om och tog med tjejerna på en träningspromenad. Jag känner mig fruktansvärt trött nu då jag sovit så dålig under över två veckors tid så jag var inte särskilt motiverad när jag gick. 

Nere på skoterspåret la jag ut dummiesar och promenerade sedan vidare. Körde sedan långa linjetag med båda tjejerna. Först fick båda göra två raka linjetag vardera och sedan promenerade vi en bit och gjorde då övningen på en plats där leden viken. Då blev det stopp-högerskick och sedan skick-stopp-höger. Mycket bra.

Efter ytterligare en bits promenad blev det skick-stopp-ut/bakåt med avslut med ett rakt skick. Båda tjejerna var duktig och jag var på mycket bättre humör när jag kom hem. 

Henke hade också kommit hem när jag kom tillbaka. Blev middag rätt direkt då vi bestämt oss för att köpa chinamat och då var det lika bra att åka iväg direkt när Henkes bil ändå var varm. Blev vårrulle och fyra små rätter.

Både jag och Henke var trötta och somnade framför tvn på kvällen vilket även tjejerna gjorde. Så här såg det ut tidigare idag medan jag fortfarande satt i köket och jobbade.


När man egentligen borde gå och lägga sig så upptäkte jag att det var "En officer och gentleman" på 7 an och den var jag ju bara tvungen att se. Filmen slutade först klockan 02:00 och då råkade jag sitta kvar en stund till. Då började en film som hette "Forever My Girl"  och den var så mysig så jag blev sittande ändå fram till 04:15 när den sluade. Oj då... 😂😂😂

Inga kommentarer: