tisdag, februari 16, 2021

Bortskämd

 Har blivit lite bortskämd med fint väder den senaste tiden. Soligt med vit snö och blå himmel men ganska kallt. Idag var det annat, temperaturen visade bara 4 grader vilket är skönt men det var mulet och grått och småsnöade lite. Vet inte om det var det som gjorde att det kändes motigt att ge sig ut på löprundan på lunchen? Tänkte när jag gav mig iväg att det skulle bli den kortare rundan idag, den är 3,4 km. När jag kom till platsen där jag vänder så kändes det så bra att jag sprang vidare. Det slutade med att det blev den "vanliga" rundan som är 5 km.

Snabba ryck för jag hade ett nytt möte klockan 13 och mötet före lunch blev inte klart förrän 12:15. Tur att man kan äta upp det sista från lunchen fast man sitter på möte. Tur att man inte har kameran på i alla möten 😉

Dagen slutade med huvudvärk men med en tablett och 30 minuters vila så blev jag av med den. Gick därefter ut en promenad med tjejerna när Henke kom hem från jobbet så idag blev en bra dag med över 15000 steg. Det gäller att ha lite "tillgodo" om man inte är lika aktiv alla dagar. 

Inga kommentarer: