onsdag, februari 17, 2021

Taskig måluppfyllelse

 På plats på jobbet idag med träff med kollegor vilket alltid är uppskattat. Idag var vi 5 personer på plats från miljökontoret och nått liknande från plan och bygg.

Fick en hel del gjort trots att det blir mer socialt när man är på plats. Det blev lite mätning av radon i vatten och dessutom så skrev jag ut och sorterade några ärenden som startades före 2020 då vi övergick till digital hantering av dokument. Beslut och telefon var andra delar som ingick i dagens arbete.

Det som blir väldigt påtagligt när man bara är inne på kontoret en dag är att min stegmål om minst 10500 steg per dag inte uppfylls. När jag kom hem klockan 17:30 hade jag bara 3000 steg registrerat på stegräknaren. En promenad med tjejerna förbättrade siffran så att den slutade på ca 8000 steg men ändå långt ifrån målet. 

På vägen hem från jobbet blev det några ärenden. Kollade in hundbäddar på dollarstore men de kändes billigare och i fel färg så jag hoppade över att köpa dem. Stannade också till på apoteket för att hämta ut medicin till mig och Vinna men som vanligt måste man på flera apotek för att få tag i de produkter man ska ha. Jag är så less på detta apotekssystem. Tycker faktiskt att det var bättre förr då det bara fanns en apotekskedja och de hade normalt allt när det gäller läkemedel. Ska jag ha hudkrämer eller hygienprodukter så kan jag köpa det någon annanstans. Jag tycker apotek ska vara läkemedel och sjukvårdsgrejer och inte massa annat....

Nog klagat om detta. Efter middagen som idag bestod av basilika och fetaostfyllda kycklinlårfiléer och spagetti så blev det lite tv men jag var väldigt trött och fick dessutom huvudvärk så det blev en tidig kväll...

Inga kommentarer: