tisdag, februari 02, 2021

Möten, löpning och jobb hemifrån

Vaknade till ännu en kylig dag med nästan -18 grader. På förmiddagen hade vi i miljögruppen möte. Vi pausade för fika mitt i mötet och jag passade då på att ta tjejerna på en kort promenad och fick då känna av kylan. Strax före lunch såg jag hur det började snöa utanför  köksfönstret och konstaterade samtidigt att temperaturen sakta men säkert steg. 

När lunchen kom så hade temperaturen stigit 10 grader så jag drog ut på en löprunda. Sprang totalt 4.2 km och promenerade ytterligare 800 m när hundarna hade chans att rasta sig. Väl hemma blev det en snabb dusch och sedan lite lunchmat innan arbetet fortsatte.

När Henke kom hem kl 17 så hade jag just avslutat jobbet och istället tog vi en promenad runt Nordenholm innan det blev matlagning. Korv i ugn med bulgur och idag blev det dessutom efterrätt då vi äntligen fått tag i Napoleonbakelser som jag hade tänkt att vi skulle köpa när jag fyllde år men som inte funnits att få tag i. Mums!

Jag fortsätter få upp fina minnesbilder på facebook å de måste ju bara delas även här.


Bilden är tagen februari 2012 och visar 6 månaders Vildandens Excel af Pixboot "Vinna", 11 årige Aha Pheonix Coyotes Phantom "Neo" och 9 åriga Sävikens Bumblebee af Nema "Humla,

Inga kommentarer: