lördag, februari 13, 2021

En effektiv dag

Redan på morgon så gjorde jag slag i sak och tog tag i frisering av hundarnas tassar där pälsen växt till sig. Nu när det är snö resulterar det i att mycket snö fastnar både under trampdynorna men också mellan tårna. Även öronen blev lite friserade när saxen ändå var framme.

Efter frukost så bytte vi om och gick ut en promenad med hundarna men först slängde vi ut mattor och körde igång Neo, vår robotdammsugare. Vi promenerade efter skoterleden och ut till Lunkarbo och sedan över isen på Drevisfjärden. 

Direkt när vi kom hem så tämde Henke dammsugaren och körde igång den ett varv till. Vi lastade också ett proppfullt släp med den gamla garderoben, kartonger, rester från golvinläggningen och annat från garaget som nu nästan känns tomt. Åkte till avfallsstationen att kastade allt och stannade sedan till och handlade taklister på Byggmax på vägen hem. 

Vi kom hem lagom till skidskyttet som väl gick lite sisådär men å andra sidan gick det desto bättre i skicross där Sandra Näslund tog VM guld och på herrsidan blev det ett VM brons.

Har fått massor gjort idag med städning, hundpromenad, avfallsrensning och köp av lister mm och ändå hann vi se lite sport och slappa lite under eftermiddagen.

Till middag stöttade vi Strandpiren genom att beställa Alla-💓 dagsmiddag för avhämtning. 


Riktig god trerätter middag och sedan som avslutning på en skön dag blev det melodifestival och ett bad i tunnan.

Inga kommentarer: