söndag, februari 21, 2021

Födelsedagsfirande med grillning och hundbus

 Efter en grå och lite småregnig promenad genom byn åkte vi till Håsta för att fira Anton som fyllt 18 år och Birgitta som fyllt fler än 18. Det blev korvgrillning extra bonus eller vad sägs om tunnbrödsrulle med tunnbröd, varm potatismos, choritzokorv, räksallad, rostad lök och senap och ketchup när man står ute i skogen...

Fika blev det också och såklart presentutdelning. Trots varmgrader så blir man frusen särskilt när det är så fuktigt. Vi avslutade vistelsen med att låta Esset och Silje röja på slutet.

När vi kom hem vid 14:30 var vi rätt frusna efter att ha varit ute sedan kl 11. Henke gjorde en brasa, jag värmde lite varm choklad och sedan åkte myskläderna på och så bäddade vi ner oss under fleexefiltar i soffan framför skidskytte. Metaljerna uteblev tyvärr men värmen i krippen kom tillbaka och då somnar man gott i soffan.

När vi vaknade blev det en promenad på isen med tjejerna. Esset röjde i mörkret och ställde sig plötsligt och skällde ut i mörkret på sjön. Hmm ropade in henna och gick mot platsen. Mitt ute på sjön var det någon som byggt upp en stor snögubbe. Den var lite läskig där i mörkret men hon hade inga problem att hänga med fram när vi följde med.

Till middag blev det en pasta med fetaost, tomater och räkor och vi kände oss alla lite sega så vi satt och kollade på tv på kvällen och fick verkligen ingenting gjort men det kan vara skönt det ocskå....

Inga kommentarer: