fredag, augusti 13, 2021

Första "arbetsveckan" avklarad

 Skönt att mjukstarta med en kort tvådagars vecka. Även idag bjöd vädret på en rejäl åskskur med häftigt regn och åska precis i slutet av dagen. Annars var det väldigt fint väder och 26 grader varmt. På lunchen var vi ett gäng från jobbet som åkte ut till Golfkrogen och åt lunch. Riktigt god mat och skönt att sitta ute i detta väder.

Efter jobbet så stannade jag inne en stund medan åskan rasade men sen när Henke kommit hem så bytte vi om och tog med tjejerna på en promenad. Vi tog även med skruvdragare och trallskruv å så promenerade vi bort till andra änden av sjön. Där skruvade vi fast den trall vi hade kvar från brobygget så nu slipper man gå ner i det djupa diket. Dock skulle det ha behövt ytterligare 4 trallbräder och dessutom skulle man på ytterligare två ställen behöva bygga enklare broar då det är djupa men lite smalare diken som man måste passera.

När vi promenerade efter stigen längst med vattnet tillbaka så sa jag till Henke att jag vid nått tillfälle ska gå från stigen från Lingarö och ner till vattnet och märka upp den sträckan också. Då kan man promenera till min träningstjärn. Titta vad Stefan redan gjort... Å skyltat upp det och allt redan.... Perfekt!

Efter stigen så rensade vi också bort lite skräp som vi kastade i soptunnan när vi kom tillbaka till härbret.

Efter denna välgärning så gjorde vi också lite fynd av kantareller så det slutade med att två fulla hundbajspåsar med gula kantareller fick fick följa med hem 😀

Till middag blev det grillat och sen packade vi lite inför morgondagens evenemang då husvagnen åter igen ska få ut och rulla...

Inga kommentarer: