tisdag, augusti 24, 2021

Höstens första löprunda

 Idag satt jag hemma och jobbade. Skrev yttrande och inspektionsrapporter och när jag såg att det var fint väder på lunchen så "tog jag mig i skinnet" och bytte om till löpkläder. Tjejerna fick hänga med på en runda och det gick helt ok. Vinna bromsade lite vid ett tillfälle på vägen tillbaka. Hon springer då ner i diket och jag såg att hon vinglade till ett par gånger. Om det berodde på lutningen eller det faktum att hon är vinglig i bakpartiet ibland det vet jag inte. Efter att ha gått en bit så började hon trava igen så då joggade jag lite långsamt även den sista biten. 3,4 km avverkades och jag kommer säkert att få träningsvärk i morgon.

Efter jobbet träffade jag Tobbe och Anna vid lintjärn för lite markeringsträning. Känner inte riktigt igen min hund just nu. Hon har väldig fokus på mig och kändes stressad. Gjorde OK markeringar och var snabb som en vessla men dirigeringarna var osäkra. Dessutom upplever jag att hon blir trött fort och dricker en hel del vatten då jag tycker hon får slem i halsen. 

Till middag idag så stekte vi plättar (eller pannkakor som man säger i stora delar av landet) som vi åt med hallonsylt och grädde.

Kollade på tv och jämförde bilförsäkringar på kvällen men sen var jag trött som halvsomnade i soffan.

Inga kommentarer: