måndag, augusti 30, 2021

Ny vecka och vattenträning

 Idag jobbade jag på plats på Håstaängsgård och på lunchen åkte jag hem till hundarna samt var ner till stan och hämtade ut en blombukett till EvaLotta som fyllt 50 år.

Efter jobbet körde jag lite framförgående på gården och sen åkte vi till Lingarötjärnen då jag inte vill att Esset ska belasta benet så hårt när hon varit halt i helgen. Tänkte att simning i alla fall skulle ge henne bra motion och göra henne trött samtidigt som jag måste träna vatten och vill göra det så länge det är varmt. Det gick kanonfint. Esset var lugn och stadig gick fint i  och lämnade av bra. Hon fick också några riktigt långa dirigeringar som hon löste väldigt fint.

Även vinna fick motsvarande markeringar men Henke körde henne så det blir lite som det blir. Fokus låg på att vända om och simma tillbaka samma väg som hon kommit istället för att gå upp på land och springa runt. Det klarade de fint tycker jag. Dirigeringar däremot gick inte. Det var dirigeringar då de inte sett att de lagt ut på platsen men trots att Vinna såg Esset timma över så lyckades jag inte få över Vinna.

När vi kom hem gjorde vi en pasta med kött från grillningen i helgen och sen såg vi lite tv men jag somnade rätt tidigt.

Inga kommentarer: