söndag, augusti 29, 2021

Utflykt till Hölick och viltträning

Tog sovmorgon eftersom jag satt uppe och såg serier fram till 03:30 i natt. Blev frukost och lite tv-titt innan frukost sedan tog vi med hundarna och åkte ut till Hölick. Där blev det en promenad med tjejerna ut till en strand där vi satte oss och njöt av solen och det härliga vädret.









När vi kom hem blev det en kopp kaffe och lite vila i soffan innan Henke gick ut och klippte gräset och jag tog med tjejerna för lite viltträning. Lite försiktigt med tanke på Essets hälta men ändå.... Viltet var ju tinat...

Esset var grym på alla vilt både vad gäller gripande och avlämningar. De viltslag vi hade idag var änder, kanin och kråka och hon var lika bra på alla. 




'


Vinna fick också ett sök och hon njuter till fullo när hon får apportera vilt och det syns...




Avslutade med att träna avlämningar från vatten med Esset. Även på den fronten var hon bra även om ett par hamnade på packen men på de stora hela satte de i hand trots att jag stod långt upp.

På kvällen gjorde vi räkbakelser med ostkokssmul å dessutom delade vi en flaska Prosecco. Vi badade och sedan grillade vi rostas. En riktigt skön söndag helt enkelt...

Inga kommentarer: