torsdag, augusti 12, 2021

Tillbaka på jobbet

 Första dagen efter semestern och det känns i ärlighetens namn lite sådär.... Vädret har varit fantastiskt och vi har åkt runt mycket under semestern så egentligen ska jag inte klaga. Har träffat släkt och vänner som jag inte träffat på fler år och äntligen fått vara på tollarspecialen igen men ändå känner jag mig inte utvilad och glad. Jag har en oro och en rastlöshet i kroppen, jag sover dåligt och känner inte den där glädjen som jag skulle vilja känna och som jag förväntar mig känna med tanke på allt som hänt under semestern. Allt känns otillfredsställande!!!

Vet inte om det är det som också gör att hundträningen inte går bra utan allt går åt helt fel håll och jag förstår inte varför. Ingenting fungerar och känns som jag vill just nu vilket gör att jag inte ens vill träna längre.

Att gå tillbaka till jobbet känns inte jobbigt och jag vet inte riktigt vad jag egentligen skulle göra om jag varit ledig längre för jag kommer mig inte för det som jag känner skulle behöva bli gjort. Nytt staket runt gården skulle vi göra i våras och tanken var också att glasa in altanen men inte har det blivit gjort. I höst hade vi tänkt göra nytt avlopp men det ska beställas och organiseras och jag kommer mig helt enkelt inte för att ta tag i saker och det är superfrustrerande. Vi får se om glädjen, energin och motivationen kommer tillbaka när vardagen återgår till den vanliga igen...

Efter jobbet idag träffades jag och Anna för att träna. Delta fick ett genrep med provupplägg och hon löste allt kanonfint. Esset fick några vattenmarkeringar som hon löste fint och sedan skulle hon för första gången på länge på testa blandat vilt men där var det stopp. Jag förstår inte varför hon är så ovillig att apportera vilt nu??? 

Vinna fick komma ner och köra ett sök och några markeringar med dummiesar.

Hundarna har annars haft en mindre bra dag i alla fall man frågar Vinna. På förmiddagen utlöstes larmet så det tjöt nog väldigt mycket hemma hos oss under några minuter. När jag kom hem på lunch var Vinna flåsig och jag upplevde henne lite stressad vilket jag inte kan tänka mig berodde på någon annat än larmet. Esset var dock sitt vanliga lugn...

På eftermiddag blev det en väldigt åskväder innan vi kom hem från jobbet och då var Vinna än en gång flåsig och stressad så på både förmiddagen och eftermiddagen har det varit olustiga saker. Inte heller på eftermiddagen märkte jag av någon påverkan på Esset vilket i alla fall känns skönt.

Inga kommentarer: